Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért ilyen hülye a tengerimal...

Mi kérdése:

Miért ilyen hülye a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
Nem értem miért csinálja azt hogyha éhes és adok neki kaját attól megijed és leszalad az emeletes ketrec emeletéről, majd amikor vissza megy újra elkezd visítani mert éhes, és közben nem jön rá hogy mögötte a tálban van a táp.

2022. okt. 9. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Milyen tápot adsz neki? Lehet, hogy az a fajta tápot nem szereti. Nem hülye a tengerimalac tud okos lenni, ha akar. Az egyik tengerimalacom nem szokta észrevenni, hogy rakok nekik friss szénát, ameddig a másik már rég eszik, addig ő, még mindig a ketrecet rágja. Egyszer megelégeltem és megvizsgáltam, hogy nincs valami probléma a szemével és, de volt. Valószínűleg egy széna felsértette és ezért nem látja, mikor adok nekik. Azóta is kezelem. Úgyhogy, nem hiszem, hogy a malac a hülye csak lehet van valami problémája.
2023. jún. 24. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!