Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik olvasták a wattpadon a...

Akik olvasták a wattpadon a Malackák c. sztorit, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Egy linkkel egyszerűbb lett volna véleményt kérned a történetéről. (vagy nem tudom, minek nevezzem)

Ha erről van szó, akkor elárulom neked, hogy senki se olvasta még. Habár az érdekes számomra, hogy 16 részes, ergo 16 megtekintésnek kellene lennie, mivel amikor feltöltesz egy részt azt is beszámolja, mint nézettség. Na mindegy.

[link]

*** - Mi értelme volt az első résznek?

Előkészítés (?! bevezető/előszó inkább) - Nem kell a duma, csak kezdj bele. A szereplők bemutatását hanyagold, mivel maga a történetbe kell bele építeni, nem külön.

A ruhás részig bírtam ki röhögés nélkül, mivel a tő mondatokkal voltam elfoglalva. Minek kell felsorolni?

Őszinte véleményt szeretnél? Vicc az egész. Kezdjük ott, hogy egy 3 perces részt írtál, amiben 14 darab "és" szerepel a tő mondatokról nem is beszélve. A félsornyi párbeszédben 7 hiba van, és ebbe még nem számoltam bele a kettő felesleges felkiáltó jelet. (Egy felkiáltó jel is eléri a hatását, nem kell 3 darab) Ja, de fele írás dalszövegből áll, amit nem tudom, hogy te írtad vagy másoltad valahonnét. De szerintem nem is ez tette be nálam a kaput, hanem hogy a TENGERIMALACOKNAK rendes felnőtt, női ruhájuk van, műkörmük, telefontokok, anyám kínja. Szerintem a 16 rész 90% csak képekből áll.

2022. ápr. 28. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 🙂
2022. ápr. 28. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 1-es,

legközelebb nem ártana megnézni, kinek írsz véleményt. Az író szemmel láthatóan nagyon fiatal.

#Androisthatyou?

2022. ápr. 28. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy, tengerimalacok azért viselnek ruhát, mert ez egy mese. Nem a valóságot adja vissza.
2022. ápr. 28. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudtam, hogy a kritika írásra van korhatár. Kritikát kért, megkapta.

De ha szeretnéd, hogy ehhez hasonló történetek dobjon fel a wattpad, akkor nyugodtan írd neki, hogy tökéletes a története. És egy 16 éves is írhat ilyen történetet akár, sőt tudok is olyat, aki nem parodiából írhasonlókat, és annyi idős, mint említettem.

2022. ápr. 28. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tök aranyos :)
2022. ápr. 28. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!