Volt olyan tengerimalacod vagy egyéb állatod, ami viszonylag fiatalon, de miután már hozzádkötödőtt, elpusztult?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 21:37
1/5 anonim válasza:
Több örökbefogadott macskáknál volt olyan, hogy már bélgyulladásuk volt, és pár napon belül elpusztultak.
2/5 anonim válasza:
Sajnos igen :( az első hörcsögöm valószínű betegen került hozzam. Persze állat kereskedesbol… 4 hónap után elpusztult, hiába jártunk orvoshoz, mikor már látszott a baj. Azóta okosabbak vagyunk, a mostani horink már egy éve velünk van :) Nagyon óvjuk :)
3/5 anonim válasza:
Kereskedesbol vasarolt tengerimalaccal jartam igy 15 eve, 1 het utan a semmibol elpusztult. Tisztan emlekszem, hogy aznap reggel meg jol volt, legalabbis ugy tunt, mire hazaertem a sulibol, mar nem elt :(
De egyebkent rajta kivul voltak meg malackaim, mind kereskedesbol es ok egeszsegesek voltak, sokaig eltek.
4/5 anonim válasza:
Papagáj, 2 évesen pusztult el. A halott kis testét öleltem és sírtam órákig. Kézszelíd volt, kint élt velünk,együtt ettünk,ittunk,tanult velem. Nem tudom mitől pusztult el szegény.
5/5 anonim válasza:
Oh szegény papagáj, macska, höri, malacka...
Nekem még nem volt ilyen, a kereskedés és hörim meg él 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!