Ha vannak papagájaim és mellé rakom a nyulam megijesztik egymást?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 10:58
2/14 anonim válasza:
A két állatot nem ajánlatos együtt tartani, teljesen mások az igényeik!
A nyuladat rakd külön egy legalább 100-as ketrecbe. Bár ha ez kérdés képzelem hogy tartod szegény nyulat…
3/14 anonim válasza:
Szerintem ez nézőpont kérdése: nekem a kérdésből az jött le, hogy (talán) röpdében tartja a papagájait és alulra kiengedheti-e a nyuszit.
Ennek nincs túl nagy akadálya, de én nem tenném, mert a madarak sokszor esznek keveset - és ezáltal sokat is kakilnak, nem örülnék, ha állandóan letojnák a szőrét.
4/14 anonim válasza:
Nyugodtan, ha a nyúl nemtud repülni.
6/14 anonim válasza:
Én lepkét tettem a papagály mellé
7/14 anonim válasza:
Okos lepke volt. Egy darabig repdesett a kalitkában, majd rájött, hogy az a megoldás, hogy osszecsukott szárnyakkal kimászik a rácsok között.
8/14 anonim válasza:
A nyulak társas állatok, párban kell őket tartani. Tévhit, hogy elvannak egyedül.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem egy kalitkában lennének csak egymás mellett. A papagájaim egy kb 1 méteres szekrény tetején vannak kalitkában ketten. Amellett van hely, és azt kérdezem hogy odarakhatom e a nyulat?
2022. aug. 15. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!