Az egér, patkány is tudja azt a "trükköt", mint az oposszum? Ha megijesztik, elájul?
hát igen, kicsit más vérmérséklet. :)
Láttam többféle egeret és méretesebb patkányt, de inkább én ájultam el majdnem, ők vígan elvoltak.
Ez nemrég volt Ausztráliában:
igen, az ausztráloknak volt valami bajuk a macskákkal, hogy több millió valamilyen állatokat ölnek meg. Próbáltak beleszólni a természetbe, úgy látszik nem jött össze. :)
#1 Nemrég fogtam egyet élve fogóval, odahajoltam hogy megnézzem közelebbről, és úgy nekiugrott a csapda rácsának (felém) hogy majdnem hanyatt estem az ijedtségtől..
Nagyon agresszív volt.
....Volt
Igen, nem kispályás vadászok a macskák, van nekem is, szoktam látni miket művel. :(
Pont ezért kérdeztem, mert láttam mit csinál egy egérrel, szó szerint sajnáltam az egeret. :(
Attól féltem, csak halottnak tetteti magát, a bolond macska meg közben szépen szétszereli darabjaira.
Egerésznek, madarásznak, minden bogarat megfognak, megesznek.
De nem minden macska, van amelyiket abszolút nem érdekel a vadászgatás, úgy láttam csak a nőstény macskák a vadászgatósak, a kandúrok tojnak az egészbe, azok csak esznek, meg kef.lnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!