Segítséget szeretnénk kérni. A tengerimalacom most fog elleni pontosan Agu:közepén, viszont elégé nyöszörög féltem nagyon mi lehet az oka hamarabb jönnek a malackák? Idő előtt van 2h el.Nm rakot fészket. Evése sem változott.És nm mozog kevesebbet
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 00:02
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben az állatorvosommal konzultálnék, Kedves Kérdező!
2/5 anonim válasza:
Honnan van? Vemhesen került hozzád? Ha nem akkor miért szaporítasz ha nem értesz hozzá? Egzotikus állatokhoz értő orvoshoz kell vele. Például Budapesten a Csudavetbe Ginához vagy a Pestimrei Kisállat Központba Ágihoz.
3/5 anonim válasza:
A tengerimalacok nem raknak fészket, mivel a kicsik fejletten születnek. A nyulakkal ellentétben a tengerimalackölykök a lovakhoz hasonlóan nyitott szemmel, szőrösen, mozgásra készen jönnek a világra, születésük után nem sokkal már járkálnak, szaladgálnak.
Viszont én a helyedben megkérdeznék egy egzotikus állatorvost, feltételezem, hogy ismersz is, mert egzotikus állatot úgy veszünk magunkhoz, hogy legalább 2-3 szakorvos elérhetőségeit ismerjük, és el is tudunk hozzájuk jutni. A nyöszörgés akár légzési nehézségeket is jelezhet egyébként.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy már vemhesem vetted vagy szaporítod szándékosan, de ha szaporítod akkor kérlek ne tedd. Van elég gazdátlan meg rossz gazdához kerülő állat így is. A nyúl rak fészket, a tengerimalac nem. Állatorvosnak kéne megmutatni a malacot, emellett emelt c-vitamint adni neki mivel a vemhesség megterheli a szervezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!