Valami baj volt a hörcsögnek a szemével elvitük állatorvoshoz és 30.000 ezret kért a gyógyitásáért (ez azért nagyon sok, mert csak beadott neki egy inekcíót na mindegy kifizettük és nem nagyon javúl az állapota mit tegyünk?
"csak beadott neki egy injekciót"
Mennyibe kerül a hatóanyag, amit beadott?
Mennyibe kerül a szakértelem, amivel a doki felismeri, hogy mit kell beadni?
Mennyibe kerül az idö, amit a hörcsögötökkel foglalkozott az állatorvos?
Egy állat költségeinél nem a beszerzési ár a legmagasabb szinte soha.
Ha nincs pénzed/sajnálod a pénzt állatorvosra, akkor ne tarts állatot.
Azért a 30 ezer nagyon húzósnak tűnik.
Mi nemrég voltunk 1 kutyával, 2 injekció, 8db tabletta, és általános felülvizsgálatért 12 ezret fizettem. Nem sufni orvos, hanem profi állatkórház.
#3:
Értem én, hogy húzósnak tünik, DE:
az injekció az csak egy módszer a hatóanyag szervezetbe juttatására, nem ugyanaz van bennük(ezt gondolom tudod).
Tehát a te kutyád 2 injekcióját feleslegesen hasonlítod ahhoz, amit a hörcsög kapott.
A te kutyád nem ugyanaz, mint a kérdezö hörcsöge
A te állatorvosod(még ha profi állatkórházas is) nem ugyanaz, mint a kérdezö állatorvosa
1. Sajnos a tudást meg kell fizetni.
2. Tű kb 600 Ft, injekció 700 Ft, oltó anyag lehet akár 20.000 is. Mellé az olyanok, mint a rendelő rezsije, asszisztens bére, egyéb felszerelés stb.
Ha nincs pénzed ne tarts állatot.
Gondolom a kérdezőnek nem az a baja, hogy kifizette a 30 ezret a hörcsög gyógyulására, hanem mint írja, nem javul az állat állapota ennek ellenére sem.
A pénzt azt tuti nem fogják visszaadni sajnos.
“ Sajnos a tudást meg kell fizetni.”
Főleg ha esetleg félrekezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!