80x50x50-es műanyag tárolódoboz megfelelő aranyhörcsögnek?
Konkrétan erről van szó: [link]
Képről nem úgy tűnik, mintha szűkülne az alja, de javítsatok ki, ha tévedek. Illetve van pár kérdésem még. Mennyire problémás, hogy ennek a cuccnak kereke van? Össze tudom ezt nyitni valahogy biztonságosan egy másik, hasonló dobozzal? Mondjuk valami alagútféleséggel a forgács magasságában például.
Ilyen dobozban nem tartanék hörcsögöt.(még akkor sem, ha a mérete megfelelő) Ha leveszed a fedelét, szerintem akkor sem kap elég levegőt.
Akkor inkább neki való kertecet vennék állatkereskedésben.
Pont a ketrecet akarom cserélni, mert folyton rágja, meg felmászik rajta és leugrál, meg félek, hogy egyszer beakad és megsérül.
Egyébként terráriumon gondolkodtam, de helyben nem árulnak megfelelő méretűt, szállítás közben meg félek, hogy eltörne, vagy ilyesmi.
Nem tartok hörcsögöt, így nem tudom a max. lyukméretet, de a cicának innen szoktam venni dolgokat és itt vannak ilyenek is:
Remélem jól raktam be a linket, furán hosszú lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!