Aranyhörim lesz. Azt tudom, hogy tároló dobozban lesz, de hol kapok megfelelő méretben? Aranyhörinek is akkora ház kell, mint egy törpének? Ill nektek mi van bent? Ha tudtok, akkor inkább a nevüket mondjátok.
Aranyhörinek való tárolódobozt nem lehet kapni. Ugyhogy ne abban legyen. Minimum 80*50, de inkább 100*50 cm alapterületű hely kell neki. Aranyhörinek nagyobb ház kell, mint törpének. A petnet.hu oldalon az M-es méretű házak valók neki. Kell neki egy minimum 28-30 cm átmérőjű mókuskerék, ami nem rácsos, hanem zárt futófelületű. Kell egy nagy edénybe csincsillahomok. Pár fa ház és fa mászóka. De a horcsoginfo oldalon mindent megtalálsz az elhelyezés menüponton belül.
2018. jún. 26. 21:03
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt elfelejtettem, hogy ha tudtok akkor inkább ne oldalakat írjatok, hanem saját cuccokat. Utána néztem, miután kiraktam, és találtam Obiban megfelelőt.
2018. jún. 26. 21:10
3/9 anonim válasza:
Be tudnád linkelni? Úgy tudtam, az obiban nincs jó méretű tárolódoboz.
2018. jún. 26. 21:13
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, bocsi...
De elvileg két nap és megjőn. 80*60-as. De ha beírod a keresőbe, akkor ott kiadja, legalábbis nekem kiadta, de nem tudom, hogy hányadiknak...
2018. jún. 26. 21:26
5/9 anonim válasza:
Nem jó, lefelé szűkül. :/ A weboldalon a felső méret van megadva.
2018. jún. 26. 21:28
6/9 A kérdező kommentje:
Az obis nem szűkül csak az ikeás. Egyik barátnőmnek van olyan doboza, csak ő nem hörit tart benne...
Kép alapján szűkülőnek tűnik. De ha nem az, akkor jó választás aranynak. Még akár egy emeletet is csinálhatsz bele.
2018. jún. 26. 21:53
8/9 anonim válasza:
Szerintem ennyiért már jobban jársz egy bútorlapból épített terrával, az én 120*60-as terrám került ugyanennyibe plexivel az elején. Egyébként az obis elvileg nem szűkül annyira, de ha majd mész megnézni, akkor vigyél magaddal centit, hogy tényleg elég nagy-e.
Nagyobb ház kell nekik. M-es méretűt, vagy degunak, tengerimalacnak valót keress. Én helyedben egy többkamrás házat szereznék be, építeni is lehet, de neten is megtalálod trixie leif ház néven. A mérete aranynak is jó.
2018. jún. 27. 08:01
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Van 4 tengerimalacunk, de nekik akkora ház kell, hogy az nem lenne neki jó, mert nagyon belátnánk, és nem tudna úgy elbújni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!