Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » "Játék" nyuszinak? (Kérdésed...

"Játék" nyuszinak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Milyen játékot csinálhatnék neki, amivel elfoglalja magát?

Az a kedvenc elfoglaltsága hogy rágja a ketrecet, a műanyag részt is, meg a rácsot is.Fogkoptató fa van bent neki, azt se hiszem hogy ki akarna jönni, mert ha kiengedem pár percig kint van,aztán visszamegy és lefekszik.Miért csinálja ezt?A ketrecről pár helyen már lepattogzott a festék:S 3hónapos egyébként a nyuszi

Az biztos hogy nem éhes táp,széna,víz van előtte.

Előre is köszi:)

2010. szept. 17. 17:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mostmár amikor itthon vagyok mindig kiengedem majd:)

Ma is 12felétől 19:30ig kb kint volt:)

Az lehetséges hogy még nem szokott meg?

1 hónapja van nállam,napi 1órát minimum foglalkozok vele,és a szobámban van, tehát hallja a hangom.

Szerintetek?

2010. szept. 19. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy még nem szokott, meg, a nyuszik félénkek, lassan oldódnak fel, de kitartást, tuti meg fog kedvelni.
2010. szept. 19. 22:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. szept. 20. 15:02
 14/14 anonim válasza:
Ha rágja a rácsot és a ketrec műanyag részét(mekkora a ketrec mert lehet azért rágja a műanyag részét) az azt jelenti hogy unatkozok . Vegyél neki valami rágcsálni valót , nem elég neki valami fadarabot behozni , mert válogatós és nem szeret minden fajta faágat rágni.Ajánlom hogy vegyél neki valami fa rágcsáló játékot, vagy az én nyulam nagyon szeret WC papír gurigával játszani , össze vissza dobálja.Vagy valami dobozba rakj homokot és földet , mert a nyúl nagyon szeret ásni.Vagy csinálj neki valami búvóhelyet mert a nyúl szeret egyedül lenni.És szeret ugrálni , én ezt a házra csináltam még egy kis játék féleséget.A nyúl szeret lögdösni tárgyakat ajánlom hogy valami fém dolgot rakj be , amit nem bír megenni.Hát csak ennyit írok most.Szerintem ez is elég neki.
2014. dec. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!