Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kollégiumban élek az egyetem...

Kollégiumban élek az egyetem miatt és úgy érzem jó lenne mellém egy kis hörcsög amit tudnék etetni meg gondozni nehezebb napokon pedig felvidítana. Mennyire lenne egy kollégiumi szobában kivitelezhető. Éjszakánként pedig menyire zörögne hangoskodna?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Ne egy hörcsöggel akard megoldani a lelki problémáidat, hanem emberekkel. Ez szőröstül-bőröstül életképtelen ötlet.
2022. ápr. 1. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Mar hogy viditana fel egy ejszakai allat? Nappal nem sok dolgot tudsz vele kezdeni, de egyebkent is viszonylag maguknak valoak, sok horcsog rohadtul nem birja, ha piszkaljak. Inkabb mondanam egy hangos szobadisznek, mint valodi tarsnak.

Nekem is volt, ejszaka hangos, nagy hely kell neki, illetve azert szaga is van. Ha en a szobatarsad lennek, biztos, hogy nem mennek ebbe bele.

2022. ápr. 1. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk volt. Hát... Sok felvidítást nem okozott :D Napközben általában bevackolja magát, szóval nem látsz belőle semmit, este meg elkezd maratont futni. A saját gazdája kelt általában fel hozzá és káromkodás közepette cipelte ki a fürdőszobába. Ha hétvégén egyedül voltam, sokszor a fürdőszobában hétvégézett, hogy csak egyszer kelljen kicipelnem.

Ha esetleg kivettük "simogatni", akkor tuti lepisilt valakit.

A szaga annyira nem volt vészes.

Viszont este extrém idegesítően hangos (én alapból nagyon érzékeny vagyok a hangokra, de azt is zavarta, akinek jó az alvókája)

Következő félévekre már vissza se hozta a gazdája.

2022. ápr. 1. 17:46
 14/15 anonim válasza:
73%
Inkább Mongol futóegér? Az nem szagos.
2022. ápr. 1. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
A hörcsög sem szagos ha normálisan van tartva és takarítva. Érdemes elolvasni a hörcsög.info oldalt. De koliba nem javaslom lévén éjszakai állat. A Hörcsögmentés egyik ideiglenes befogadója vagyok. Így közel 200 mentett hörcsög fordult már meg nálam. Igazán szerethető állatok. Ha van kérdésed nyugodtan keresd fel a Hörcsögmentést és az 5.500 fős Hörcsög imádók fb csoportot.
2022. ápr. 2. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!