Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacok büdösek?

A tengerimalacok büdösek?

Figyelt kérdés
Vanaki azt mondja hogy igen valaki pedig hogy nem de kérem az válaszojon akinek van vagy volt tengerimalaca:)
2010. szept. 14. 16:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
(bocs a rossz fogalmazásért rem értitek azért +?
2010. szept. 14. 17:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem allergiás rá, akkor nem lehet baj. ezt ki lehet deríteni allergia-teszttel, vagy ha nem akarod, hogy szegénynek a kezét megbökdössék, akkor egyszerűbb, ha állatkereskedésben vagy valami malactartó ismerősnél megsimogattatod vele a malackát, és figyeled, nem lesz-e valami allergiás reakciója. Ha nem, akkor valószínűleg otthon se lesz baja tőle.
2010. szept. 14. 17:48
 13/18 A kérdező kommentje:

köszönöm nem alergiás:D(csak féltem hogy esetleg valami betegséget hordozhatnak ami vesszélyel lehet rá de most megnyugtattál:D

ha már ilyen gyorsan válaszoltál kérlek id még meg hogy milyen idöközönként kell őket fürdetni hetente többször vagy havonta mert olvastam hogy csak félévente de sztem az elég húzós

2010. szept. 14. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Betegséget nem terjeszt, legalábbis az otthon tartott malac nem képes olyan betegséget összeszedni, amit te vagy a húgod elkaphattok. Megfázni, az meg tud, de azt meg nem kapod el tőle...

Fürdetni nem kell. Volt nemrég egy ilyesmi malacfürdetésre vonatkozó kérdés, szerintem olvasd el a kommenteket!

2010. szept. 14. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:
én vasárnap kaptam malackát és a malacnak inkább tengerimalac szaga van ami nem büdös a kajája meg a pisije az kicsit szagosabb:D
2010. szept. 14. 19:43
 16/18 A kérdező kommentje:
thx a válaszokat
2010. szept. 14. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:

heti egyszer generálozom, amúgy csak azt a részt cserélem, ahol sokat pisil.

amúgy maga a kis disznó nem büdi, de én néha szoktam fürdetni.

2010. szept. 15. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy kis tengerim,és ha nem is cserélem időben a forgácsát akkor sem lehet érezni a szagát.Én azt hallottam,a lány tengerik nem olyan büdösek.
2011. júl. 5. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!