Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol tudnék bevásárolni nyuszi...

Hol tudnék bevásárolni nyuszi "lakás" készítéshez?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb karámra gondoltam és egyébb nyuszis dolgokra.Kisállat kereskedésben nem találok neki szinte semmit.

A házikóba sem fér be amit vettem neki,mármint a nyuszi.A szénával borított kuckó amit úgy szeret és két hét alatt felfal nem mindig kapható.

Szerintem a ketrecben már szűkösen van,szeretnék egy othont neki ami csak az övé és nagyobb a tér.Szeretném szépen berendezni.Esetleg ötletek,hogy honnét szerezzem be és mit tegyek bele?Játék ötletek?Nem kevesen költöttem már rá,de a kisasszony finnyás és nem nagyon érdeklik a játékok.Köszi a segítséget.

2022. márc. 21. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Első körben a nyuszi fajtáját kellett volna írnod. Mert nem mindegy hogy törpe nyuszi vagy valamelyik óriás fajtából való.

Mérd le minden oldalról, aztán vagy a méretéhez válassz házat, vagy pl. tippem szerint barkács boltban lehet venni falemezeket amikből tudsz építeni neki házat vagy fafeldolgozó üzemben, vagy online.

De ha elképzelésed sincs akkor így hogy adjunk tippet vagy tanácsot? Kevés az infó.

Youtube-on nézegesd, vannak youtuberek akik saját maguk készítenek házat a nyuszijuknak.

2022. márc. 21. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem törpenyuszim van és ő neki van a ketrece aminek az ajtaja mindig nyitva van és van egy hatalmas kifutója így bőven van mozgástere is.
2022. márc. 21. 13:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Oroszlánfejű törpe nyuszi.De nem valami pici,majdnem 2 kg pedig nem is kövérke.

Magam nem szeretném csinálni,nincs türelmem és szerszámom barkácsolni.

2# igy gondoltam én is.

Csak sehol nem találok megfelelő kifutót.Félek,hogy túl alacsonyat veszek és kiugrik, agy becsukod a ketrecbe ha nem vagy oton?

Nekem bejárja majdnem az egész lakást ha othon vagyok,ilyenkor szabadon szaladgál,hentereg,rosszalkodik.

2022. márc. 21. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Cicus is van a lakásban, így ha nem vagyok otthon akkor azért bezárom, de ami nekünk van kifutó abból képtelenség kiugrani. 🙂Zooplusról rendeltem. 2-es voltam
2022. márc. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!