Hörcsögnek kell vizet adni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 12:37
11/20 anonim válasza:
szia.. én sok lédús gyümölcsöt szoktam adni nekik és akkor nem kérik a vizet.. de persze rakok nekik egy kicsit ha mégis kéne
12/20 anonim válasza:
Én kb naponta szoktam neki adni egy kicsit, de hogy már hűvösebb van, elég neki az alma, vizet nem szokott kérni. A víztől semmi baja nem lett, úgyhogy azért szerintem min. 2 naponta jó ha kap vizet.
13/20 anonim válasza:
egyszer kell egy hónapban mert elraktározza a pupujában
14/20 anonim válasza:
Az hulyeseg hogy nem szabad nekik vizet adni:) Akkor megis miert csinalnak HORCSOG ITATOT???Es tenyleg ha sok leben gazdag gyumit vagy zoldseget adsz neki,akkor neha adhatsz neki ha o is szereti akarja,teszel az ujjadra egy kicsi vizet s ha lenyalogatja akkor adj neki,en szemcseppentobol adtam neki es fogta maganak es ugy itta:P Ugyhogy nyugodtan adhatsz neki:P
15/20 anonim válasza:
Nekem is van egy törpehörim Minike és neki van egy nagy itatólya tele vízzel ami kb 1 hétig elég neki!!!Hetente cserélem a vizét és mindennap szokott inni!!!Az én hörim amikor elfogy a vize és szomjas az üveget kezdi el nyalogatni:-)Olyankor elég vicces!!!Szóval igen a gyümölcsök mellet "KELL NEKIK VIZET ADNI"!
16/20 anonim válasza:
KELL!!! állatkereskedésekben lehet kapni hörcsögitatot amit fel tudsz szerelni neki. csak surun kell cserélni neki h mindig tiszta legyen.
17/20 anonim válasza:
Szia! Jól mondták! Nem kell neki vizet adni, mert a számára szükságes folyadékot a zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával szerzi! :)Nekem is volt nagyon régen hörcsim és sok-sok saláta levelet és répát kapott .
Anita
18/20 anonim válasza:
Elvileg nem kell, hogyha sok gyümit meg zöldséget (ha lehet lédúsat) adtok neki. De nem árt ha vize is van.
19/20 anonim válasza:
Vízet természetesen kell adni de ha naponta többször atsz neki gyümit nem nagyon de jobb ha van :)
20/20 anonim válasza:
igazából nekem az állatkereskedésben azt mondták, hogy ha sokan vannak, és megeszik előle, mert alszik, akkor kell, hogy ne száradjon ki. nekem egy van, de nagyon sok gyümölcsöt meg zöldséget adok neki, amiből nyer elég vizet. mert én az első pár napban adtam, de csak megszagolta és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!