Ehet mazsolát a süni?
Sziasztok!
Van egy sünikém, nyáron lesz majd 2 éves. Próbáltam mindig változatosan etetni, vannak időszakai, amikor megunja a száraztápot és az alus cica eledelt, most épp ebben vagyunk. Mindig olvasok a mazsoláról, de egyik oldalon azt írják, hogy ehetik, a másik oldalon meg azt, hogy mérgező számukra, szóval nem merem neki adni, viszont a tenyésztőjétől vásárolt ételben elég sok van, ki szoktam válogatni, pedig új íz lenne számára. Most akkor ehet mazsolát vagy sem?
A kutyának sem lesz semmi baja a csokoládétól, ezek nagy tévhitek.
A nyúl az ami egyedül a vizes lucernától feldobja a pacskert, nem gondolnám, hogy a sün, ami eszik kis gyümölcsöket, a mazsolától bármi baja lenne...
Ha a tenyésztője rakja a kajájába, ne a fotelharcosoknak higyjél már...
Nem a fotelharcosoknak hiszek, hanem süntenyésztők oldalait néztem meg, sőt a napokban írtam is egynek, ő meg azt mondta, nem is hallott még olyat, hogy mazsola legyen benne. Viszont akik nem tenyésztik őket, csak gazdik, adnak nekik. Lehet, hogy éppen komoly baja nem lesz valamitől, de hasmenése, szorulása például lehet egy-egy dologtól. Csak gondoltam, felteszem itt is a kérdést, hátha van itt is valaki, aki komolyabban foglalkozik törpesünikkel. Szőlő miatt írták egyébként pár helyen, azt hiszem.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!