Google 1 találqt
Az egerek különféle magvakat, füvet, kenyeret, sajtot, szárított húst, uborkát, diót és egyéb olajos magvat esznek (utóbbiból nem szabad sokat adni, mert könnyen elhíznak). Nem ehetik a „K betűs ételeket” (kivéve a kukorica), így például a krumplit, karalábét vagy karfiolt, mivel ezeket nem tudják rendesen megemészteni, így felfúvódnak. A répát nem szeretik. Alma vagy bármi más cukortartalmú táplálék csak akkor adható nekik, ha tudnak eleget mozogni, mert ha felhalmozódik a szervezetükben a cukor, elpusztulnak. Ivóvízre is szükségük van, amit vagy önitatóba vagy egy kerámiatálba (hogy ne borítsa fel) helyezhetünk el.
Tudom hogy a "google mindent megold" de én azoktól az emberektől várok választ akik tartottak már egeret.
A wikipédián nincs ott hogy te mit adsz nekik a mindennapjaid során.
Én amikor voltak egereim, ugyanúgy etettem őket mint a hörcsögeimet.
Akkoriban nem volt net, nem tudtam kiguglizni hogy mit hogy kéne, de bevált ugyanaz az étrend mint egy hörcsögnél. Mindegyik sokáig élt (egérhez képest ugye) sőt, az egyik rekordot döntött, nagyon öreg volt amikor meghalt.
Itt le van írva az egeres 10 pontban:
Köszönöm a választ!
Nagyon sokat segített! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!