Ki tartott már fehéregeret?
Nekem 5 éve vannak fehéregereim és ezidő alatt kérdeztek tőlem páran a tartásukkal kapcsolatban.
Itt felteheti bárki a kérdését amire igyekszem mihamarabb válaszolni. Esetleg háziegér írtással kapcsolatban is.
Nekem lenne egy kérdésem:
A patkány vagy az egér a barátságosabb illetve miben térnek el az igényeik?
Nekem is lenne egy:
A fehérek állítólag finomabbak, mint a háziegerek. Ez igaz?
Az egér a barátságosabb, legalábbis a tapasztalataim szerint.
Az egér és a patkány igényei ezekben térnek el:
Egér:
kisebb mozgásteret is jól tűrnek, kevesebb vizet és táplálékot fogyasztanak, de valamivel szaporábbak és fürgébbek is.
Igazából táplálékuk nem különbözik annyira, csak a mennyisége.
Patkány:
Kicsivel nagyobb mozgástérre van szükségük, szaporák de valamivel lomhább és akár kb. 15×nagyobbra nő mint egy egér, de nem fér ki a kisebb rácsokon.
Mind a kettő viszonylag "igénytelen" nem igényelnek annyi figyelmet mint egy kutya vagy egy vadászgörény.
Mind a kettő éjszaka aktívabb, a nap nagy részét átalusszák.
Kettes: még nem ettem fehéret sem meg házi egeret sem, de nem ajánlom legalábbis azt amelyiket a kertben találtál vagy fogtál mert betegségeket terjeszthetnek.(Még hőkezelve is.)
De nemtudom melyik finomabb.
Ötös:tisztában vagyok vele. Mint láthatod, valaki kérdezett, én meg válaszoltam rá.
Nem értem a problémát. Vagy esetleg fogalmazd újra ha nem ez volt a kérdésed. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!