Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy szelídítsem meg a tengeri...

Hogy szelídítsem meg a tengerimalacomat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném ha megkedvelnének a malackáim hogy csináljam?
2010. szept. 10. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
a kezedbe nyúts oda nekik egy kis zöldséget
2010. szept. 10. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok-sok türelemmel. Tartsd őket tiszteletben, először csak tedd oda a kezed, hadd szagolgassák. Még ne csinálj semmit, csak hagyd, hogy megismerjék a szagodat. Aztán lassan elkezdhetsz feléjük nyúlni. Ne ijeszd meg őket, ne társítsanak hozzád negatív élményt. Egy idő után engedni fogják, hogy megsimizd őket, egyre jobban, aztán már ki is veheted őket... Ez nem megy egyik napról a másikra. A lényeg a kölcsönös bizalom és tisztelet.
2010. szept. 10. 19:13
 3/4 anonim válasza:

Nekem volt tengerimalacom is, meg fehér egerem is. A malackám alapól egy elég nyugodt természetű jószág volt, annyit csináltam, hogy mikor kicsi volt és hoztam neki vmi zöldséget, mindig a kezemből adtam neki és előtte megszagoltattam vele a kezemet. Az egérkével kicsit nehezebb volt mert ő eleinte harapott, akkor (ez most lehet, hogy drasztikusan hangzik) egy ujjal megütöttem az orrát. Egy idő után leszokott a harapdálásról és a kezem illatát is felismerte.

Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 10. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Első de bunkó vagy am jelentettelek a modiknak há-há-há!

tengerimlacimádó girl♫

2010. szept. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!