Az egérek tartásról lenne pár kérdésem?👇
1. Elég egy 80*50*50cm-es ketrecet?
2. Hány fős csapatokban érdemes őket tartani? Milyen neműeket?
3. Tényleg elég erős a szaguk?
4. Van valamilyen jó egeres oldal?ahol minden fontos megtalálható róluk?
5. Tudtok valamilyen jó tápot? Esetleg belinkelnétek
Nekem vannak fehéregereim és nem erős a szaguk (de tény hogy a hím egerek vizelete erősebb mint a nőstényeké). Hetente kell cserélni alattuk a forgácsot és akkor semmit nem lehet érezni.
Elég akkora ketrec amit írtál csak arra figyelj hogy a rács akkora legyen hogy ne férhen ki a fejük rajta, vagy vegyél terráriumot, de mindenképpen legyen lefedve.
Ha nem szeretnéd hogy szaporodjanak akkor mindenképpen vagy csak nőstényeket vagy csak hímeket vegyél, egyébként nem muszáj párban tartani őket, megvannak magányosan is, bár akkor egy kicsit unatkoznak.
Oldal amin szinte minden infó megvan róluk az a wikipédia, de instagramon kérdezhetsz tőlem bármit bármikor, Friend_of_mice néven vagyok fent.
Jó tápot nem tudok ajánlani mivel én nem vagyok ezeknek a csodatápok híve de bármilyen tápot adhatsz nekik ami rágcsálóknak készült.
Egyébként a fő táplálékuk legyen magkeverék, ezekből jó a galamboknak és hörcsögöknek való is, valamint kapjanak gyümölcsöket és zöldségeket, de arra figyelj hogy k-betűseket ne adj nekik mert felfújja őket és elpusztulnak, kivétel ebből a kukorica ami jó fehérje forrás nekik. A répát nem szeretik annyira, de ha csak az van otthon, azt is meg fogják enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!