Miért eszik meg az emberek a nyulat?
Állítólag? Ki állítja ezt? Amióta ember jár a Földön, eszünk húst. Ez csak a mai jóléti unatkozó emberek hülyesége, hogy most divatból növényevésre állnak át. Remélem a következő divathullám a fényevés lesz és kevesebb hülye marad…
Majd odamegyek a 80 éves nagyanyámhoz, aki világ életében evett húst és tejtermékeket, hogy “mama, nem tudtad, hogy mi növényevők vagyunk? Csak 80 éve rosszul tudod, de gyorsan szokj le a húsról!”
Mert szereti a husat
En nem szerettem soha
Most meg mar 3 nyuszikam meg inkabb nem:D
"Állítólag? Ki állítja ezt? Amióta ember jár a Földön, eszünk húst. Ez csak a mai jóléti unatkozó emberek hülyesége, hogy most divatból növényevésre állnak át."
A vegánok állítják, hogy 2021-ben már csak tradicionális okokból fogyasztunk húst.
23: Az élethez szükséges 19 féle aminosavból 10 -et csak állati eredetű táplálékból tudunk fedezni.
A nyúlhús pedig nagyon finom, sovány, egészséges húz. Sokféleképpen el lehet készíteni. Mi levest is főztünk belőle, de tltötük is, mint a csirkét. Paprikásnak bográcsban is kiváló. Vagy akár simán sütve tepsiben.
"Az élethez szükséges 19 féle aminosavból 10 -et csak állati eredetű táplálékból tudunk fedezni"
Ehhez valami forrást tudnál adni? Fura lenne ha igaz lenne, mert dietetikusok szerint egészséges lehet egy jól összeállított vegán étrend, ez pedig lehetetlen lenne, ha igaz lenne amit írsz..
Egyébként bírom ezeket a vegán-húsevő vitákat
Amíg a vega/vegán engem nem próbál rávenni az életmódjára, bánom is én, hogy mit eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!