Véltetek felfedezni hasonlóságot az állataitok és ismert emberek közötti? Szomszéd macskája tisztára Baló György . (Egy másiké meg a sittes nagyfaterja, olyan mint a Macskafogóban a geng macsekok egyike . )
Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 20:25
1/3 anonim válasza:
Én ismertem egy nagy fekete kutyát Pilisborsjenőn. A kutya pofája (arca) teljesen úgy nézett ki, mint a Bederna Pista bácsié. A kutya végig ugatta a kerítést, mikor elmentünk előtte, és mikor mondtam neki: Bederna, elhallgatott.
Bederna Pista bácsi sajnos nem tartozik a közismert emberek közé.
2/3 tizen válasza:
Én egy olyan kutyát ismertem régen, amelyiknek a gazdája hasonlított az Antall Józsefre, a kutya pedig úgy nézett ki, mintha rákos lenne.
3/3 tizen válasza:
+ Egy barátom nagymamája azt mesélte, hogy egyszer régen az ismerőseinél nyaralt a Balaton-felvidéken, és éjjel megjelent a szoba közepén egy egér, aki ránézett és szomorú volt a tekintete, hasonlított Zelk Zoltánra. Egy barátnőm szerint pedig a macskájuk "néninő-neurózisban" szenved, fiú cica, de holokauszt-túlélő néninek képzeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!