Imre6 kérdése:
Mit tudok csinálni egy aranyhörcsöggel?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 17:12
1/8 anonim válasza:
Elmehettek kirándulni, ha szép idő lesz.
Elvihetek rockkoncertre meg moziba.
Szervezhetsz négyes randit, te, a höri, egy csaj meg egy hörilány.
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kirándulni? Hogy vigyek el egy hörit egy hegyre?
Moziba?
2022. jan. 1. 17:25
3/8 Sic Semper Tyrannis válasza:
Tudsz neki építeni ilyen kis játszóteret, pl. dobozkákból meg wc papír gurigából, és különböző pontokra letehetsz diót, mogyorót, aztán hadd szaladgáljon. De lehet simán csak simogatni is, ha elég szelíd. Arra vigyázz, hogy ha szekrény mögé beszalad, NEM fog kijönni, csak nagy szenvedések árán.
4/8 A kérdező kommentje:
Kezembe tudom venni?
2022. jan. 1. 17:37
5/8 anonim válasza:
Gondozni tudod őt vagy nézni ahogy játszik, persze meg is foghatod ha nem harap
6/8 anonim válasza:
Ha kézhez szoktatod, tudod simogatni, esetleg mászkál a ruhádon. Van aki épít neki kis pályát vagy játszóteret és lehet nézni, ahogy azon mászkál.
7/8 anonim válasza:
Kézhez szoktatva igen szórakoztató állat. Én mindig csináltam neki papírból labirintust meg alagutakat, meg a pulcsim alá bemászott és úgy néztem vele a tv-t. :D
8/8 anonim válasza:
Kövesd be a Hörcsögmentést facebookon és instagramon. Szoktak lenni inspiráló ötleteik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!