A mókusok tudnak pukizni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 14:34
3/13 anonim válasza:
Ha bármelyek élőlény nem tudna,annak az lenne a következménye,hogy szépen lassan felfújódnának és utána szétdurrannának a beleik.
5/13 anonim válasza:
Persze, tudnak pukizni, csak akkor megijednek, és felszaladnak a fára. Amúgy, miért kérdezed? Érzel valami fura szagot? :)))
6/13 anonim válasza:
Nem, egy idő után teljesen felpuffadnak, egy nagy gömb lesz belőlük és elszállnak.
7/13 A kérdező kommentje:
6.
Őket hívják repülő mókusoknak?
2021. dec. 19. 15:01
8/13 anonim válasza:
Biztosan tudnak. Emlékszem, amikor még volt tengerimalacom, egyszer hallottam pukizni. Hát te olyan cuki pukit még nem hallottál. :D És ki tudja hányszor történik ez, amikor csak csendben zajlik, és nem adnak hangot neki.
9/13 anonim válasza:
#3 Madarak nem tudnak... Ezzel máris cáfolva van az állításod.
10/13 anonim válasza:
10. én már hallottam kakadut fingani. Recsegőset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!