A mókusok szoktak pukizni?
Kedves Kérdező :) Ha tudod a vàlaszt,miért kérdezed? :) Mivel tapasztaltad is :).Vagy talán azért,mert abban bízol a Te Mókusod világszenzáció,netalán ő Alvin ? :D
Sőt...1995ben autószerelő tanuló voltam,és egy maszeknál voltam gyakorlaton.A "mester" hàzon kívül volt.Közben gyülekeztek a várakozó ügyfelek a műhelyben,tiszta rálátással az udvarra.A szerelőnek volt egy kutyája.Egyszer csak átszökött egy szomszéd kutya,és elkezdtek du-g-ni ::)).Az ügyfelek meg csendben szemlélték.Nem tudtam hogy röhögjek vagy sírjak :D A hím a közösülés vége felé kihúzta.. és a jobb hátsó làbàval élénk nagy ívű lendületes kaparó mozdulatokat tett...aztán mintha viràgpermetezővel locsolgatott volna odalentről ...a várakozó ügyfelek kezéből màr csak a popcorn hiányzott...kínos volt a csend...ha eszembe jut,ma is könnyesre röhögöm a szemem ezen...elcseszett egy helyen voltam tanuló :))
Ez igaztörténet volt,csak azért írtam le,az állatok,ilyet is tudnak.
De azért mondjuk egy poliptól ez morbid lenne...de ha elfárad egy keze...::)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!