Meg akarom ölni. Hogy csináljam?
Még mindig él és virul...
Egyedül a jó kis "békebeli" szekrénysorunkat nem tettük még arrébb. 3m hosszú és 260 cm magas. Mozdíthatatlan. DE! Lapraszerelhető. Tegnap kipakoltam belőle, ma szétcsavarozom. Elméletileg faltól falig tart, de máshol egyszerűen már nem lehet!!!
Ha ez se jön be, marad a lakásátíratás. :)
Most már élve akarom elfogni!!!! Szerintem biztos valami CIA laboratóriumból lépett meg. Az iraki háború alatt képezték ki, hogy megtalálja Szaddamot. Ismer minden nyelvet és nyelvjárást, a népszokásokat. Bárhová be tud épülni, hogy újabb és újabb forradalmár csapatokat képezzen ki...
Szerintem a volt KGB - blokk vagyonokat fog fizetni érte. :)
Ja, a szekrény mögött sem volt... Mindegy, legóztam egyet.
Látom Te is ilyen továbbképzett egeret fogtál ki:)
Van sütni valójuk, az biztos:)))
Új tanácsom nincs, előbb már leírtam a mi herce-hurcánkat, de kitartás, előbb-utóbb meglesz.
Egy korábbi válaszadó
Ilyen okos egérnél már csak a diplomácia segíthet... XD
De tulajdonképpen mit eszik ott? Na mindegy... Azt akartam javasolni, hogy menj el egy gazdaboltba, vegyél kb 500 Ft- ért egy csomag kénlapot, helyezd el a szoba közepén valami tűzbiztos helyen (pl kövön, vaslapon) gyújtsd meg, és pucolj onnan, csukd rá az ajtót. Vagy megdöglik, vagy észvesztve menekül kifelé, amint ajtót nyitsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!