Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meg akarom ölni. Hogy csináljam?

Meg akarom ölni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a rágcsálókat! És kikészít egy egér. Bejutott valahogy a házunkba és 1,5 hete nem tudjuk elkapni. Megőrülök tőle!!!! Itt rágcsikál valahol a szekrény mögött, már 3-szor ébresztettem fel a gyerekeket is azzal, hogy rángatom a bútorokat, de mindig meglép!!!!
2010. szept. 5. 00:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
lehet hogy 1 titkos laboratoriuma van a szekrény mögöt 1 kis papirdarabbal van elzárva a bejárat és számkódós!!!
2010. szept. 7. 13:50
 22/32 A kérdező kommentje:

Még mindig él és virul...

Egyedül a jó kis "békebeli" szekrénysorunkat nem tettük még arrébb. 3m hosszú és 260 cm magas. Mozdíthatatlan. DE! Lapraszerelhető. Tegnap kipakoltam belőle, ma szétcsavarozom. Elméletileg faltól falig tart, de máshol egyszerűen már nem lehet!!!

Ha ez se jön be, marad a lakásátíratás. :)

2010. szept. 8. 08:39
 23/32 anonim ***** válasza:
2010. szept. 9. 07:31
 24/32 A kérdező kommentje:

Most már élve akarom elfogni!!!! Szerintem biztos valami CIA laboratóriumból lépett meg. Az iraki háború alatt képezték ki, hogy megtalálja Szaddamot. Ismer minden nyelvet és nyelvjárást, a népszokásokat. Bárhová be tud épülni, hogy újabb és újabb forradalmár csapatokat képezzen ki...

Szerintem a volt KGB - blokk vagyonokat fog fizetni érte. :)

Ja, a szekrény mögött sem volt... Mindegy, legóztam egyet.

2010. szept. 9. 08:36
 25/32 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem add fel! :)
2010. szept. 9. 08:55
 26/32 anonim ***** válasza:
mi a helyzet az egerentyüvel? sikerült már lefülelned?
2010. szept. 10. 06:48
 27/32 anonim válasza:
100%

Látom Te is ilyen továbbképzett egeret fogtál ki:)

Van sütni valójuk, az biztos:)))

Új tanácsom nincs, előbb már leírtam a mi herce-hurcánkat, de kitartás, előbb-utóbb meglesz.

Egy korábbi válaszadó

2010. szept. 10. 10:14
 28/32 A kérdező kommentje:
Még mindig nem kaptuk el. Viszont lehet, hogy a gipszes liszt megtette a hatását? Nem hallottam már tegnap óta neszezni. Viszont a holttestét sem találtam meg.... ????
2010. szept. 12. 22:20
 29/32 Enting ***** válasza:

Ilyen okos egérnél már csak a diplomácia segíthet... XD

De tulajdonképpen mit eszik ott? Na mindegy... Azt akartam javasolni, hogy menj el egy gazdaboltba, vegyél kb 500 Ft- ért egy csomag kénlapot, helyezd el a szoba közepén valami tűzbiztos helyen (pl kövön, vaslapon) gyújtsd meg, és pucolj onnan, csukd rá az ajtót. Vagy megdöglik, vagy észvesztve menekül kifelé, amint ajtót nyitsz.

2010. szept. 23. 16:31
 30/32 anonim ***** válasza:
él még?? láttad azóta , vagy ott rohad a lapraszerelhető szekrényed mögött:
2010. nov. 17. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!