Meg akarom ölni. Hogy csináljam?
Tényleg a macska a megoldás!
Elég, ha "lízingelsz" pár órára egyet.
Megértelek.Hozzánk befialt (vagy hogy mondják náluk) nem is tudtunk volna róla ha nem bombázzuk szét a lomos szobát, ahová évente 1* megyünk be.5 volt összesen:(.
Ragasztótól irtózom, mert volt már egy egyetemista egerünk még a régi házba, beleszart a közepébe és élte világát.De gyors megoldás kellett mert akkor kezdett mászkálni a gyerek.Volt minden:méreg, csapda.Végül miután összepiszkolták a babaruhákat és egy a kád széléről nézett fürdés közben betelt a pohár.Felhajtottam őket.4-t odanyomtam szekrénnyel mosogatóval (1 túlélte azt elengedtem) az utolsót pedig visszahajtottam a lomosba és tettem le jó pár zacsi mérget.2 hétbe telt de meglett:(
De ezek is valami rágcsáló továbbképzésen vehettek részt, mert az idegbaj megölt mire sikerült.Odalapultak a szekrény és a fal közé és várták hogy megunjam, nem untam.Már annyira felhúztak addigra.Tudom, hogy ez a "dolguk", és soha nem volt bajom velük, mindig igyekeztem humánusabb eszközökhöz nyúlni, de talán a gyerek miatt is, nem tudom.....irtózom tőlük, pedig aranyosak meg minden, de nem bírok rájuk nézni.
Köszönöm mindenki válaszát! Mentek a zöld kezecskék! :)
Üzembe helyeztünk 3 db ultrahangos egérriasztót, de sajna úgy tűnik, hogy nem az az ijedős típus. :(
A férjem felvetette, ha még egy hétig marad, a nevünkre vesszük, kap egy kis terráriumot és betanítjuk cirkuszi mutatványokra.
Nagyon-nagyon hiányzik Ignác macskánk... Amíg ő élt (14 évig) nem volt egér gondunk.
Sajnos nem debreceniek vagyunk, az ország másik fele. (Győr).
Macskalízing is jó ötlet. De a barátnőm cicája fél az egerektől. :]
A gipszes liszt megevésére hogy lehet rávenni? Biztos hülye kérdés, de még nem hallottam erről a trükkről.
Arra gondoltam, hogy írok ki egy kérdést, hogy ki tudna nekünk egy hétre kölcsönadni egy vadászgörényt.
Megint zizeg ez a kis szemétláda... Drukkoljatok! A család alszik, csak nekem durran el tőle az agyam. Ha 2 nap múlva még itt lesz, azt hiszem elköltözök....
Tavaly nálunk is ugyanez volt,úgyhogy teljes mértékben átérzem a helyzetedet!! Mi sem tudtuk elkapni sehogy a kis mocskot,pedig mindennel próbálkoztunk. Már kínunkban csak röhögtünk,amikor reggelre megint hiányzott a kaja a csapdából,meg a ragasztóból. Aztán ráadásul családja is lett. Majdnem 2 hónapba telt,mire sikerült őket elkapni. Egyszer pont sikerült akkor elhúzni a szekrényt,amikor a díszes társaság ott volt,így a páromnak sikerült agyonütni 6 egeret,2 pedig menekülés közben beleszaladt a ragasztóba. Tudom,hogy nagyon durva,hogy agyon kellett ütni őket,de egyszerüen nem volt más lehetőség. Mindent megrágtak és egyszer még az ágyunkban is találzunk egérsz@rt!
Szóval kitartás és sok türelem kell,de hidd el meglesz az a kis betolakodó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!