Mint kiderült, vemhes lett az egyik tengerimalacom 4 évesen. Sajnos ezt már nem tudjuk vissza fordítani, ezért tudnátok segíteni?🐹🐾
11#-nek igaza van, kell. Amíg olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy rá tudok költeni akár többször 50 ropit, addig én ráköltöm. Vagyonos emberként pedig az állatorvosnak kezet csókolok amiért van, és a szeretett kisállatomat életben tartja.
(a pénzén meg mindenki azt vesz amit akar! én életet, a magadfajta irigy f.o.startály meg kétkilós fehérkenyeret krumplival, kedves 11-es.
12.-re.
Nem vagyok irígy! Vegyél életet, egy kisállatét...a szomszéd, éhező idős néninek mikor segítettél?
És valahol igazat írtam, kell az állatorvoskollégáknak a pénz.
13# lóf@aszt vagy te állatorvos, ne kollégázz itt!
A szomszéd idős néninek?? Ezzel a demagóg sz@rral 2021-ben még haknizik valaki? Az adómból az általam választott képviselők (kormány) költenek a szomszéd idős nénire (ha nem, az egy teljesen más irányú téma!), ami marad, azt már igazán "magamra" költöm.
Az "állatorvos" troll kedvéért leírom, hogy az exós állatorvos nem azt jelenti, hogy egzotikus árai vannak, hanem hogy nem kutyára-macskára "szakosodott", ahogy az átlag kisállatorvosok, hanem egyéb kisállatokra, lásd tengerimalac.
A kérdező ezt remélhetőleg tudja, hiszen régóta tart malacokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!