Mint kiderült, vemhes lett az egyik tengerimalacom 4 évesen. Sajnos ezt már nem tudjuk vissza fordítani, ezért tudnátok segíteni?🐹🐾
Állatorvossal konzultálj.
Ha egy tengeri nem szült fiatalon, és idősebb korban vemhesül először, abba könnyen belepusztulhat, mert addigra csontosodik a medencéje. Nagyon veszélyes idősebb korban szülniük először, szerintem állatorvost kérdezd meg, mit javasol.
C-vitamint kell neki adni, mert ilyenkor jelentősen megnő rá az igény. Arra is figyelni kell, hogy a vemhesség ideje alatt ne hízzon el. C-vitaminból mi a Cebiont használtuk. Kapjon sok szénát Egyébként semmi különöset nem igényel. Amikor világra jönnek a kicsik, egy jó ideig nem szabad hozzájuk nyúlni. Illetve a szülés után figyelni kell, hogy az anya megette-e a méhlepényt.
Ezt olvasd el, minden fontos dolgot leír:
ma 14:13-as: NEM IGAZ, hogy semmi különöset nem igényel. Figyelmen kívül hagytad, hogy egy még nem szült 4 éves nőstényről van szó!
Olvasd el itt, ha nem hiszel nekem:
Nem véletlen írtam, hogy rámehet a malac élete... (első voltam)
9.-re.
DE KELL!!!
(Ne baX ki a kollégákkal, jön a karácsony, és a gyereknek kell a retkes új Ájfos13+.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!