Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac v. holland törpe...

Tengerimalac v. holland törpe nyuszi? Melyiket válasszam? Akinek van tengerimalaca leírná hogy miket kell venni neki akkor mekkora hely kell stb. (: köszi (:

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyuszi. :)

Nekem is nyulaim vannak és annyira szeretem őket. :D Lehet venni állatkereskedésekben ilyen törpenyúl ketreceket, itatót, etetőt, tápot, egyszóval mindent, amire szüksége van.

2010. szept. 1. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem is nyuszi. imádnivalóak :D 2 is van
2010. szept. 1. 23:28
 3/8 anonim válasza:
Tengerimalac:D nekem is az van és nagyon aranyos, jófej és vicces:-) De most fogok nyuszit is kapni, szóval szerintem az se lehet rossz választás:) a malacra visszatérve... ha bemész egy állatkereskedésbe megvenni akkor rákérdezel a ketrecre és tudni fogják, hogy milyet adjanak és milyen van nekik. Remélem jól döntesz (bár rosszul nem tudsz:)). Sok sikert:)
2010. szept. 2. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Tengerimalac! Aranyos állat, bár kell neki egy kis idő hogy megszokjon, de melyik állatnak nem? Nagyon hálás lények, az a lényeg legelőször is, hogy mindig legyen előtte friss víz, széna. Amíg megszok téged ne rakj be neki házat, csak mikor már kedvel! Minden nap kell neki egy kis zöldség, gyümölcs, meg táp. Egy malacnak 60x40-es ketrec kell legalább!
2010. szept. 2. 16:14
 5/8 anonim válasza:
Tengerimalac!!!:D imádnifogod főleg ha már megszelídült.képes elaludni a kezeden, popcorn ugrások, etc.
2010. szept. 5. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:

akkor azt hiszem tegenrimalacot választom :D

valaki tudna küldeni képet hogy hogynézki a ketrece meg stb..?:D

2010. szept. 5. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyuszi, nagyon tud szeretni, és trükkökre is megtaníthatod.

De akármelyiket is választod, mindenképpen tenyésztőtől vásárold, mert az állatkereskedésekben gyakran vadak, betegesek, és nem is olyan fiatalok az állatok.

2010. szept. 5. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:
google.hu, beírod hogy tengerimalac ketrec aztán klikk a képekre és voala! Tengerimalac ketrec képek!
2010. szept. 6. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!