Sok gondom lenne egy nyuszival?
Nekem 3 éve van meg, és abszolút nincs sok baj vele. :)
Nagy ketrec kell neki, de azért bőven elfér a szobában. Nyúl wc-t érdemes venni, és akkor abba fog pisilni, teljesen szobatiszták is tudnak lenni. Szénát és tápot esznek, de gyümölcsöt, zöldséget, zöldeket is kaphatnak. Én heti 2-3x kialmozom, és így nincs büdös sem. Évi 2x viszem oltásra, ott karmot is vágnak neki, de azt lehet otthon is, csak azért nagyon óvatosan. Szerencsére az enyém nem beteges, de azért gyomor problémák lehetnek a nyusziknál, figyelni kell, hogy ne egye túl magát. Víz nem mehet a fülébe, és fürdetni sem kell. A lakásban érdemes felügyelettel kiengedni, mert tudnak rágni. :D
A Facebookon a Törpenyuszisok egy nagyon jó csoport, ott minden infót megtalálsz. :)
Törpenyuszisok csoportban olvasgass utána. Én már több mint 10 éve nyuszizom. A jelenlegi nyuszim most lesz négy éves. :). És igen, már több 100.000ft benne van de nem bánom érte mindent.
Drága nyuszizni, nem olcsó mulatság de nagyon szeretni valók és igazi babák. Az enyém velem is alszik.
Az etetésre nagyon oda kell figyelni ( az országban négy fajta táp ajánlott )
Naponta sokat kell vele foglalkozni, nem szabad egy napnál tovább egyedül hagyni.
Nyuszipatika és egzotikus allatorvos elengedhetetlen!!
Fronterzekenyek, több nyuszi fogproblémás, állandó korrekcióra szorul. Zsákmány állat, ha beteg gyorsan dokihoz kell futni vele mert minden perc számít. De a csoportban utána tudsz mindennek olvasni és segítek én is ha tényleg komolyan szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!