Miért morog nyújtózkodva az egyik tengerimalacom, amikor simogatom a hátát?
Szeretném tudni az okát, hogy élvezi-e vagy nem akarja, vagy mi az oka. Egyébként jól kijövök vele, általában magától odajön hozzám, elég kezes, bár ez hangulatfüggő.
Van egy párja is, ő is barátságos, de ő nagyon régóta nem csinál ilyet.
Tényleg lepontoztátok, hogy nem jelent semmit az ivarosság? Náluk annyi, hogy lehet-e utód vagy nem. Ugyanolyan erős jellemük marad tőle. Ezért van az, hogyha két hím hajbakap, az ivartalanítás nem oldja meg. Mert a hierarchiatörvények és a jellemük ugyanúgy megmarad, tehát nem ez dönti el ki lesz a domináns. Méret, egészség, kor és alapvető személyiség dönt.
Mindenképpen ajánlok szakoldalakat:
13: Nincs ivartalanítva egyikük sem. Két testvér nőstény van, akik amúgy nagyon szeretik egymást, és 90%-ban még együtt is alszanak, amit sokan el sem hisznek. Csatolok is egy vicces képet róluk: [link]
Aki nagyon morog ilyenkor, az a zsemle színű malac.
Jaa, hogy nem így értetted a "kipakolást". Félreértettem akkor, bocsi :)
Nagyon cukik, hihetetlen kényelmesnek tűnik az a póz 😁
Az a lábtartás. :D
Amúgy nekem is volt olyan malacom, aki folyamatosan "berregett", mikor foglalkozva volt vele. Nem a jóleső röfögés (ismerem azt is), hanem amit pl. hirtelen zajnál is csinál, hogy zavarja. Szóval elvileg ez a várjál nem tetszik jelzés.
Próbáltunk rájönni, mi baja, biztos nem szereti, stb., de attól még igényelte a foglalkozást, kérte, hogy vegyük ki a ketrecből, sose jöttem rá, hogy ő miért berreg röfögés helyett. :D
A korábban linkelt gemon.ro-n egyébként le van írva, hogy melyik hang mit jelent. Régen meg is lehetett hallgatni őket, nem tudom, az működik e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!