Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen hörcsögöm legyen?

Milyen hörcsögöm legyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 00:15
1 2
 11/13 Norczy ***** válasza:
Melyik tetszik? Neked kell eldöntened! Nekem van dzsungáriai törpém és angóra hörim is. Először én is törpehöri fan voltam aztán jött az angóra szerelem. Jellemben én nem vettem észre különbséget, talán annyi hogy a törpehöri aktívabb. A harapás stb. csak nevelés kérdése(tapasztalat mert volt elvadult, mentett hörim is) AZ aprómancs tenyészet mellett ajánlom a Ricanta tenyészetet is. itt mindegyik fajtából találsz hörit. De állatkereskedésből ne vegyél hörit, mert lehet hamar elfogod veszíteni(tapasztalat)
2010. szept. 7. 15:47
 12/13 anonim válasza:
Nekem is dzsungáriai hörim van és nagyon szelíd ha leteszed a azönyegre nem megy el hanem ott marad!!
2010. okt. 17. 13:18
 13/13 anonim válasza:

Vegyél dzsungit :))

Ja és 2 lányt!!!

Meglátod miket tud 2 csajszi csinálni!

Leteszem a szönyegre elég messze van a ketrec és hazamegy ..

(ember lépésébe kb. 5 lépés)

De még mit csinálnak még 2 en!

Este egy kis birkó (nem súlyos csak picit síkit xD )

Max csak ilyen csikizés...

Na megyek kiveszem Pöszmöszt és PePét :D

2011. jún. 17. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!