Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen hörcsögöm legyen?

Milyen hörcsögöm legyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 00:15
1 2
 1/13 Bocipók ***** válasza:
56%

Normál szíriai. És fiút vegyél, mert az nyugodtabb, taperolható, simizhető.

Most divat a dzsungáliai törpehörcsög, ami cuki, de ritka a szelíd példány sajnos.

2010. aug. 30. 00:22
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
pit bull
2010. aug. 30. 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek. A törpehörik nehezen szelidíthetőek. De ha mindenképpen azt szeretnél, akkor dzsungit vegyél. Van még roborovszki, meg más törpehöri faj is, de mind vadabb.

Aranyhörcsög viszont békés, "nyúzható". Nagyobb is, jobban kézre áll.

2010. aug. 30. 00:40
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
arany höri:)
2010. aug. 30. 01:35
 5/13 anonim ***** válasza:

törpehörit vegyél

az enyémet amikor kivették az állatbolt akváriumából, akkor szörcsögött egy kicsit, meg picit megharapta az eladót, de azóta nekem megvan 1 éve, és még a kaján kívül senki mást nem harapott meg

2010. aug. 30. 11:20
 6/13 anonim válasza:
78%
Szíriai Aranyhörcsögöt az a legjobb :D
2010. aug. 30. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem két évig volt dzsungáriaim és csak akkor harapott meg amikor mogyis volt a kezem :D
2010. aug. 30. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak 100%-ban igazat adok. Igaz, a hímek kevesebb ideig élnek, jól gondold meg.
2010. szept. 1. 19:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem dzsungáriaim van,nagyon aranyos,játékos kis szőrgombóc.(régebben félt mindenkitől,de most már nem annyira)Szerintem dzsungáriait,mvagy aranyt.
2010. szept. 7. 12:20
 10/13 anonim válasza:

Miről beszéltek, a dzsungáriai sokkal szelídebb mint a szíriai..:)

Az a lényeg hogy tenyésztőtől vedd, mert ott az összes hörcsög szelíd, és sokkal többet tudnak róluk mint az állatkereskedésekben..persze a szaporítók más tészta..

Én személy szerint dzsungáriait vennék, nézd meg őket, és válaszd ki amelyik tetszik, és keress a neten hirdetéseket...:)

Ha szíriait akarsz akkor az aprómancs tenyészetet ajánlom!

2010. szept. 7. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!