Gastroferm MVit nyúl tengerimalacoknak?
Szeretnék házipatikát összeállítani nyuszinak, és tengerimalacoknak.
Eddig csak tengerimalacaim voltak, de most lett egy nyuszim is (természetesen NEM együtt tartom őket). Termêszetesen eddig is volt itthon házi patika vészhelyzetekre, meg már a nyuszinak is bevásároltam.
Nemrégiben volt beteg az egyik malim és probiotikumot kellett neki adni (bio-lapis volt).
Épp ideje újra venni probiotikumot, és az lenne a legjobb, ha a két fajnak ugyanolyan probiotikumot vennék. A tengerimalacoknak nem gyártanak külön probiotikumot, így nyulaknak valót használnak, viszont nekem mindig a bio-lapis-t ajánlották.
Nemrégiben találtam a főkérdésben említett márkát, ami ugyanolyan mennyiségben olcsóbbnak tűnik, viszont sokat nem találtam róla. Egyedül a gemon.ro-n találtam a kényszeretetés résznél a hasznos linkek között volt, de ott is csak a neve, mást nem írtak róla, és a termék leírásánál is csak a nyulakról van szó (ahogyan a bio-lapisnál is).
Szóval az lenne a kérdésem, hogy nyulaknak való gasztroferm probiotikum tengerimalacoknak is adható?
1.-nek.
Vannak itt szakemberek, ha éppen nincsen töröltetve a válaszuk.
6.-nak.
Akkor...gyakorlatilag felesleges ez az oldal. Hiszen BÁRMIRE, a lábgombától a jogi kérdéseken át, a vízszerelésen keresztül a szerelmi bánatig, mindenre IS, csak automatikusan be kéne, hogy dobja az oldal: "KERESS FEL EGY SZAKEMBERT!" De nem?
8.-ra.
És ha már a szakembernek nem hiszel, akkor a Google-be rákeresni sem lehet? Vagy oda is híni kéne egy informatikust?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!