Melyiket lehet a legjobban szelidíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy hörcsögöt!Melyik fajtát ajánljátok?
Dzsungária törpe hörcsög, Szíriai aranyhörcsög vagy a roborovszki törpehörcsög,Szibériai Törpe Hörcsög melyik fajt ajánljátok? Melyik a legbarátságosabb?Melyiket lehet könnyen szelidíteni?
2008. dec. 8. 23:08
11/14 anonim válasza:
Nekem dzsungim van lány és teljesen barátságos! Szerintem dzsungit vegyél!;) De te tudod
12/14 A kérdező kommentje:
Hello!
Dzsungim lett fiú.^^ Tényleg aranyos.Nagyon tündéri és nagyon kézhez szokott általában amikor Tv-zek akkor a hasamon össze kuporodik és alszik!=) Nagyon szelíd.
2009. ápr. 23. 21:01
13/14 anonim válasza:
SZÍRIAI ARANYHÖRCSÖG!
Nekem van kettő is és egyszer sem harapott meg!Soha!Imádnak engem!Ha szomorú vagyok már jönnek is a ketrechez megvígasztalni:)
14/14 anonim válasza:
Jaj!Akkor már teljesen feleslegesen töröm itt magam.Biztos nagyon ari az is.Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!