Dzsungária törpe hörcsög, Szíriai aranyhörcsög vagy a roborovszki törpehörcsög,Szibériai Törpe Hörcsög melyik fajt ajánljátok? Melyik a legbarátságosabb?Melyiket lehet könnyen szelidíteni?
Nekem a szíriai aranyhörcsöggel vannak nagyon jó tapasztalataim, a többivel semmilyen.
2008. dec. 9. 09:25
2/14 anonim válasza:
A paromnak dzsungariaia van , o elvan vele , en meg nem merem megfogni, de szerintem velem van a baj. Most elado, mindennel egyutt koltozes miatt , a kovetkezo lakasban nem engedik meg( ketrec(2-3 szintes) , itato, kishaz,kerek... ) Minden kulfoldrol. Ha gondolod irj privit, Csutortokon megyunk haza ( Buda) addig szolj, mert akkor visszuk. 20€ ami kb : 5-6.000 ft ?!?
2008. dec. 9. 09:54
3/14 A kérdező kommentje:
Még anyuék nem engedik meg de ráveszem őket!
Csak addig megkérdeztem, hogy melyiket lehet jobban szelídíteni....úgy halottam, hogy a fiú hörcsögök szelídebbek...csak a fajtát is szeretném tudni, hogy melyik ragaszkodóbb!
2008. dec. 9. 12:42
4/14 anonim válasza:
Miért nem engedik? Észre sem lehet venni, hogy ott van. Hacsak nem félnek, vagy írtóznak tőle. Ennek azért járj utána. Nem kell rá sokat költeni, 1 akvárium, amiben eléldegél, forgács alá, ami sokáig elég, és 1 csom kaja, kb 150-től már lehet kapni, elég neki vagy 2-3 hónapig.
2008. dec. 9. 23:38
5/14 anonim válasza:
JA, és ha rendszeresen pucolod a helyét, akkor még szaga sincs.
2008. dec. 9. 23:38
6/14 A kérdező kommentje:
Volt már hörcsögöm de idős volt és elpusztult...még csak most tettem túl magam rajta!Anyuék azért nem mennek bele mert, sok az állatom!Szerintem nem fogja megengedni anyu mert, ami volt nekünk höri ő is állandóan kimászott, és rágott valamit!Talán félhet, hogy hátha megharapja.De apu már megengedi azt mondta karácsonyra megkapom =) ( anyu kicsit szigorúbb =( )
2008. dec. 10. 10:52
7/14 anonim válasza:
Szia!
ARANYHÖRCSÖG!!!
Egy egyszerű aranyhörcsög. Nekm volt egy és nagyon bejött. Egyész kicsi volt amikor vettük. Anyukám segítette persze szelidíteni, mert még kicsi voltam. Kitettük az ágyra és nem nyúltunk hozzájuk így tudták, hogy nem bántjuk őket, aztán a kezemből adtam neki a gyümölcsöket. Mindig amikor etettem egy csomó gyümölcsöt pakoltam oda neki meg persze fát is tettem neki amit rághat. Vizet is adtam neki, de sokan azt mondják, hogy nem kell neki. Aztán annyira hozzámszokott, hogy amikor elengettük a fűbe nem ment el (csak beásta magát a földbe).Nagyon szerettem. 2 évesen halt meg. :( Én ezt a fajtát ajánlom.
2008. dec. 29. 22:35
8/14 A kérdező kommentje:
Volt aranyhörcsögöm és hát kiskorában még elvoltunk egymással de 1x megharapott!anyuék mondták,hogy lehet csak féltékeny a tengerimalacra!Nem tudom!Még eldöl!
2008. dec. 29. 23:28
9/14 anonim válasza:
Aranyhörcsögöt sztem mert az állítólag ha harapdál akkor azzal a szeretetét fejezi ki de ha megharap akkor védi magát!;)
2009. jan. 13. 19:28
10/14 A kérdező kommentje:
Ennyi erőből akkor én is kimutatom a szeretetem: vissza harapok neki..=) xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!