A patkányok és az egerek jól kijönnek egymással? Vagy elvannak egymással? Vagy ellenfelek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 15:00
11/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ahol az egyik van, ott nem szokott másik lenni.
Szóval nem jönnek ki egymással.
12/15 Önjelölt igazságosztó válasza:
A patkányok megeszik az egereket. És nem csak a fiatal egeret, hanem egy felnőttet is minden gond nélkül betömnek, ha van rá alkalom. A legtöbb rágcsáló mindenevő, az egér is megeszi az útjába kerülő rovarokat. A patkány vagy akár a mókus már kisebb gerinceseket is minden gond nélkül megesznek.
Szóval, ha azért tetted fel a kérdést, hogy tarthatod e őket együtt eszedbe ne jusson.
13/15 anonim válasza:
Nekem a lovasoktatóm mondta egyszer, hogy ahol egér van ott patkány nincs, és ez fordítva is igaz. A patkány megöli az egeret. Viszont a patkány csak vízközelbe telepszik meg, ezzel szemben az egér nagyon kevés vízzel is képes túlélni.
14/15 anonim válasza:
Szerintem már kaptál kielégítő választ, felesleges újra és újra kiemelned
15/15 anonim válasza:
Pedig én azt hittem eddig, hogy jòbaràtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!