Ki fognak még jönni egymással a macskáim?
Szia
A macskák és a kutyák is szag alapján tájékozódnak és ismerik meg egymást.A te macskád eltűnt napokra,így 'kinti' szaga volt akár más macskáktól.Most megfürdetted így megint más szaga van.
Ezalatt az egyedül maradt cica hiába csak 15 óra egyedül uralta a házat,a területet.
Nem engedi vissza a már idegen szagú macskát akkor sem,ha felismeri.
Össze fognak kapni ez biztos.Legalabb egyszer.De rendben lesznek,csak had kapja vissza a másik macska is a 'ház szagát',és most már had rendezzék ezt le.
Nekem a kutyám volt ilyen.Ha egy-két napot a páromnál töltöttünk (ameddig nem laktunk együtt) ha haza mentünk morgott anyámék kutyájára és elbújt.Kellett legalább pár óra ameddig vissza rendezkedett a lakásba.
A másik kutyával ott nem volt baj csak az enyémmel.Míg a másik kutya elvolt abban a tudatban,hogy csak külön sétán vagy bezárkózva vagyunk a szobában addig az én kutyám berendezkedett a másik lakásba és nem akart a másik kutya területén lenni.
Fura ez az állat 'enyém-tiéd' szokás..
Órákra*
Láttam,hogy nem napokra,de akkor is azt írtam.nem figyeltem..:x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!