Ha újra legalizálnák Magyarországon a főemlős-tartást, tartanál valaki kis makit vagy majmot, vagy nem? Miért?
Én nem tartanék.
Mosómedvét igen, de azt se lehet.
Szeretem az állatokat, de otthon tuti nem tartanék semmilyet. Ösztönlények. Simán a szoba közepébe szarna, ha olyan kedve van.
Kösz, nem.
Nem tartanék. A Charlieban is idegesítőnek tartottam a majmot. Olyan lenne mint egy gyerek, és azokhoz sincs türelmem.
Amúgy nem tartanám jó ötletnek hogy legális legyen. sokan divatból vennének majmot, utána se néznének hogyan kell őket tartani, mire van szükségük, mivel járnak stb...
A végén az lenne hogy kidobnák őket az utcára/meghalnának a rossz körülmények miatt.
Sokan tartanak pl kígyót és engedik őket el a szabadban. Halálra ítélik őket, mert hülyék voltak, és mégcsak másik gazdit se hajlandóak keresni nekik...
Biztos, hogy nem.
Aki majmot (csimpánzt) szeretne tartani a lakásban,annak azt ajánlom, nézze a Charly majom a családban filmeket, mindjárt rájön,hogy baromság.
Rengeteg bajt csinál és érdekes módon a majom nem szobatiszta, pelenkázzák.:-o
Pedig még alacsonyabb értelmi képességű állat is képes erre, pl. a törpemalac, a kutya, macska,.. És talán más is, amiről nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!