Volt már problémád az állatod miatt?
14: Persze, teljesen világos és érthető. Én sem erre számítottam, amikor megismerkedtünk. Nem volt kutyám korábban, de miért is zavarna, hogy annak van, akivel ismerkedem? Ha tudom az elején, hogy ő olyan típus, hogy se nem visszük magunkkal a kutyát, se nem hagyja a tesójára, anyukájára 1-2 napra, hanem csak neki él és az életünket alárendeli az állatnak, úgy, hogy nem beteg, azt ki nem értené meg, hanem egy teljesen egészséges kutya, de nem viszi szocializálni, mert fél, hogy mi lesz, ha megtámadják.. ezért nem megyünk sehova, se kirándulni, se sehova, én erre azt mondom, hogy ez nem normális. A kutya családtag, miért ne vihetnénk magunkkal? Szóval én így ezekkel nem vagyok kibékülve.
15: Senki nem kérte, hogy ne tartson. Egy bekezdéssel feljebb látod, hogy mi a probléma. A kérdésedre a választ magam sem tudom. :)
13 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!