Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Volt már problémád az állatod...

Volt már problémád az állatod miatt?

Figyelt kérdés
Van olyan köztetek akiknek már okozott gondot az,hogy van egy háziállata? Úgy értem a "gondot",hogy valaki nem akart veletek megismerkedni csak azért mert taszította,hogy van egy vagy több állatok? Azért ebbe a kategóriába írtam mivel én már jártam így a nyuszim miatt,hogy elítéltek és inkább elküldtek melegebb éghajlatra a nyuszimmal együtt. Nektek van hasonló sztoritok,hogyha igen ti,hogy reagáltatok rá?
2021. jún. 7. 14:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

14: Persze, teljesen világos és érthető. Én sem erre számítottam, amikor megismerkedtünk. Nem volt kutyám korábban, de miért is zavarna, hogy annak van, akivel ismerkedem? Ha tudom az elején, hogy ő olyan típus, hogy se nem visszük magunkkal a kutyát, se nem hagyja a tesójára, anyukájára 1-2 napra, hanem csak neki él és az életünket alárendeli az állatnak, úgy, hogy nem beteg, azt ki nem értené meg, hanem egy teljesen egészséges kutya, de nem viszi szocializálni, mert fél, hogy mi lesz, ha megtámadják.. ezért nem megyünk sehova, se kirándulni, se sehova, én erre azt mondom, hogy ez nem normális. A kutya családtag, miért ne vihetnénk magunkkal? Szóval én így ezekkel nem vagyok kibékülve.

15: Senki nem kérte, hogy ne tartson. Egy bekezdéssel feljebb látod, hogy mi a probléma. A kérdésedre a választ magam sem tudom. :)

13 voltam

2021. jún. 8. 12:22
 22/26 anonim ***** válasza:
80%
" mert belatta hogy o is hibas volt mert szabadon koszalt a kutyaja." mondod te, akinek ugyanúgy szabadon kószált a kutyája :D
2021. jún. 8. 12:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy német pincser jellegű kutyám van. Vidéki nagyapám patkányfogónak nevelte. Felhoztam Pestre, már a vonatállomáson megpróbált elkapni egy csivavát (nem sikerült neki). Komolyabb gondot nem csinált, azóta hozzászokott a városi élethez.
2021. jún. 8. 14:57
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom sérelmezi, hogy nem hívom vendégségbe gyakrabban. Azért nem teszem, mert mindenfajta állattól fél, utálja is őket, nekem pedig van kutyáim, rágcsálók, madarak, papagájok...
2021. jún. 8. 20:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a családom b@szogat hogy mennyit költök a tengerimalacaimra. Mivel egyikük beteges(mentett) már bőven 50K-t ráköltöttem. És ugye ebbe nincs benne a széna stb...
2021. jún. 9. 15:52
 26/26 anonim ***** válasza:
95%
18as nagyobb a kutyád, mint az IQd! A te hibát, ha a kutyad neveletlen és megöl egy másik kutyát! Kifizetted a kutyát? Szerinted ki lehet fizetni egy barátot, egy családtagot? Szánalmas vagy
2021. jún. 9. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!