Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Wan 2 vadászgörényem. és howa...

Wan 2 vadászgörényem. és howa tudom őket elvinni wersenyre budapesten?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem két fiu vadászgörényt 40000ft-ért fajtatiszta tenyésztette görik éés az érdekelne hogy howa tudom őket versenyre vinni és ott mit kelll csinálniuk?

És mennyibe kerül a nevezésidíj?

2010. aug. 25. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyelvtanórára
2010. aug. 25. 00:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Neki kéne mennie nem a kutyáknak de sürgősen, mégis hány éves vagy? Ez szánalmas
2010. aug. 25. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként a 12-13 évesek írnak így ergo ennyi idősen ne akard versenyre vinni a kutyákat
2010. aug. 25. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Az miért érdekes, hogy 40000 Ft-ért wetted a göriket? Wagy más wersenyre kell winni a 25 ezrest, mint a 40-es görgőt...?
2010. aug. 25. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaj vadászgörény:D Az meg elvan a ketrecbe meg sétálgat ne vidd sehova neki is jobb ha nincs felhajtás ők nem partiarcok
2010. aug. 25. 00:34
 6/7 A kérdező kommentje:

De voltakmár versenyen

De nemtudom hogy legközelebb mikor és hol lesz..?

2010. aug. 25. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Neked csak ezért kellett görény? Egy görénnyel törődni kell, felelősséggel tartozol irántuk! Jaj istenem!!

goreny.hu

és ne cipeld el ilyen - olyan helyekre magaddal, mert nem ezzel kell villogni !

2010. aug. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!