Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgörény? (több lent)

Vadászgörény? (több lent)

Figyelt kérdés

Van 1 kislány vadászgörényem a ketrecben tök nyugis hadja had simogassuk..de amikkor felhozzom a szobámba akkor teljesen meghülyül..nővéremet is annyira megharapta most...1hete van nállunk...

Ketrec=nyugi

Szoba=idegbeteg...:S

2010. aug. 24. 16:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
KÖszi:D
2010. aug. 26. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet hogy ha mindig ketrecbe van és nem foglalkozol vele akkor mit vársz?Az én görkém mindig kint van,szelid kis tündér,de amikor idegen jön a lakásba elkezdi magát produkálni,pattog stb és az idegent betolakodónak nézi és elöszeretettel mutatja meg neki hogy itt ő a fönök.És bizony harapdálja is,de én olyankor viccesen elkapom és kicsit játszom vele.Egy idő után pedig abba hagyja.A görénnyel sokat kell foglalkozni,egy hét után mit vársz?
2011. márc. 15. 19:57
 13/14 anonim válasza:
nekem van egy 4 hónapos görény bézs színű eddig a lakásba tartottam tök szabadon.Most ketrecben van elég nagy minden felszereléssel.Csak éppen dzsakudzi nincs benne( bocs ha rosszul írtam) természetesen a szombámban van a ketren és az arcát szogtam megfogni.mintha ökölbe szorítanád a kezed csak lazán tartod és rátolod a fejáre kezed. vagy ráteszed. attol meg nyugszik 2 hete van nállam és már csak játékból gyengén harap kiszoktam engedni a ketrecből kicsit engedem hogy harapdáljon meg úgy arébb lökdösöm vagy hogy mondjam és azt szereti.Egyébként ez a legjobb módszer a nevelésre, legalábbis nekem mert az anyja is azt csinálja a mancsával a kicsinek és azért nyugszik meg.
2011. júl. 15. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

3 éve tarto vadászgörényeket , szóval:

A görény harap , ha valami szagot érez , ami zavarja..

Arra is harap ha éhes, vagy szomjas ..

Ha fél akkor is harap .

Ha ezek atényezőket kizárhatjuk , hogy egyik sem , akkor csak szimplán vad a görény . Ezt megoldhatjuk úgy , hogy az orrára pöckölünk , vagy gabancrángatás .

Legelső görényemnél nekem ez vált be , most már van 6 pár görényem ...

További jó görény nevelést :)

2011. aug. 11. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!