Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgörény? (több lent)

Vadászgörény? (több lent)

Figyelt kérdés

Van 1 kislány vadászgörényem a ketrecben tök nyugis hadja had simogassuk..de amikkor felhozzom a szobámba akkor teljesen meghülyül..nővéremet is annyira megharapta most...1hete van nállunk...

Ketrec=nyugi

Szoba=idegbeteg...:S

2010. aug. 24. 16:40
1 2
 1/14 anonim válasza:
71%
nem.
2010. aug. 24. 16:45
 2/14 anonim válasza:
64%
Mindig is szerettem volna egy görényt és a vágyam teljesült... 4 napig volt nálam de rettentően büdös volt és mindenkit megharapott úgyhogy el is ajándékoztam. Ahol most van nyugis környezetben ott semmi problémája. A görény akkor harap ha éhes úgyhogy először etesd meg aztán utána kiengedheted. Az én görényem a májat nagyon szerette, úgyhogy ajánlom:)
2010. aug. 24. 16:47
 3/14 anonim válasza:
64%

Szia!

Látogass el a következő oldalra: www.feketegabriella.hu

Ez egy göris oldal, nagyon sok göriimádó taggal. Itt tudsz a fórumban kérdéseket feltenni, és mindenki nagyon segítőkészen válaszol. Ott biztos kapsz segítséget, és biztos nem azt a választ kapod h 1 hét után ajándékozd el a göridet, mert nem ez a megoldás.

2010. aug. 24. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell nevelni és foglalkozni vele.Nem csak azért harap mert éhes hanem mert neveletlen vagy fél esetleg játszik.Nekem 4éve van görényem és nem harap,stb.Mennyi idős a görényed?
2010. aug. 24. 16:59
 5/14 A kérdező kommentje:

4hónapos:D de ez a probléma csak a szobába harap..

kösz az oldalt

2010. aug. 24. 18:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Előbb irtam hogy 4éve van görim.Amikor odakap erősebben akkor nagyon picit oda kell koppintani az orrára.Egy idő után abba fogja hagyni.Persze nem megverni kell mert azt nagyon ellenzem én is.Nekem ez vált be és sokan rácsodálkoznak milyen szelíd.
2010. aug. 24. 20:45
 7/14 anonim válasza:
100%
Sztem az orrpöckölés nem a legjobb megoldás, ugyanis nagyon érzékeny nózijuk van, könnyen megsérülhet ha pöckölöd neki, akár maradandóan is.
2010. aug. 25. 10:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Tudom erről olvastam én is..Ezért nem pöcc hanem pofon..(nem nagy...)
2010. aug. 25. 11:21
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Téged kéne jól megpofozni! Nem igaz hogy nem néztetek utána milyen egy görény!!!! Mi honnan tudjuk látatlanban????

Vagy játékból harap ( valószínűbb, mert ketrecben azt írtad hogy nem harap ), vagy mert fél! Vegyétek kézbe, hadd nyugodjon meg. Miért? Te egyáltalán nem bántanál senkit, ha eddig anyukáddal lettél volna, és elvinnének torzszülöttekhez, akik bántanak ( a pofozkodás ). Manapság egyre többen vesznek görényt, mert azt hiszik hogy menő-.-. Semmit sem tudnak, és itt kérdezek tök laikus emberektől. Az emberek meg mindenféle baromságokat mondanak, úgy hogy sosem volt görényük, de még csak utánuk sem néztek!

BORZASZTÓ

2010. aug. 25. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

Második,neked nem való görény,ha négy nap múlva lemondasz róla!Az nem megoldás.A szobában nyilván játszana vagy fél,mint azt már előttem leírták,de ttvan még néhány hasznos oldal,ahol mindenre váaszt kapsz: [link]

[link]

UI.:egy éve tartok görényt,úgy neveltem ahogy itt írják,és semmi probléma nincs vele!

2010. aug. 25. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!