Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol és mit vesztek télen a...

Hol és mit vesztek télen a malackáknak?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hol (nem a bolt nevét kérem, hanem, hogy boltban, piacon, vagy ilyesmi) és mit vesztek malackáitoknak zöldség, gyümölcs gyanánt. Az milyen ötlet, hogy veszek egy csomó zöldséget, gyümölcsöt, lefagyasztom, és egyet, kettőt felolvasztok mindennap a malacnak? És ahol veszitek télen a zöldséget és gyümölcsöt ott mennyibe kerül? Szegeden tudtok olcsó helyet ahol nem méreg drága ezeknek télen a beszerzése? Tudom, hogy drágább, mint nyáron, de azért viszonylag valahol csak olcsóbb, mint máshol. De a segítséget nagyon megköszönöm. És ezzel nem azt akarom írni, hogy nem akarok rá költeni, de ez lesz az első tél és szeretném valahogy megúszni. Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra is, hogy tudjam mire számítsak.
2010. aug. 24. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
pörzsölőt!
2010. aug. 24. 16:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem veszek külön a malacnak. mikor anyu főz és pl. répa kell bele, kap a végéből megkapj a héját, a zöldjét stb.
2010. aug. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!