Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe kerül egy tengerimala...

Mennyibe kerül egy tengerimalac, és a kellékek kiegészítők?

Figyelt kérdés
Nemsokára kapok egy tengerimalacot, de nem igazán értek hozzájuk.Szeretnék megtudni róluk egypár dolgot. Pl mennyi időnként kell neki enni adni, vagy a karmait levágni..?
2010. aug. 24. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:

www.gemon.ro

Itt minden kérdésedre választ kapsz.

2010. aug. 24. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Naponta etesd, a körmeit meg ne vágd le. Vegyél neki valamit amin koptathatja...
2010. aug. 24. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az oldal tényleg nagyon hasznos,ahogy már előttem leírták.Először is jobb,ha legalább 2-t veszel,mert nem szeretnek egyedül lenni!Egy szőrös malac ára 2-3000Ft(tenyésztőnél több is lehet).Két malacnak min.100x50-es ketrec kell,etetővel(jobb,ha 2 tál van,egyikbe a malactápot,másikba a gyümit,zöldséget teheted),önitatóval,szénatartóval(ez nagyon fontos!),házikóval.Alomnak a forgács a legjobb,de akár szénát is használhatsz.Jó minőségű tápot vegyél,olyat,ami C vitaminnal dúsított,és kevés mag van benne,és kifejezetten tengerimalacoknak készült.Én a Versele-Laga termékeket szoktam venni,prémium minőségű,és nagyon szeretik.A felszerelésekkel együtt kb25 000Ft.

Itt van még pár hasznos oldal:

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 24. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
etesd naponta 1X és a körmeit ne te vágd le (néha lekell de ne te!!) ha nem értesz hozzájuk akkor nem szabad neked levágnod mert nekik van egy ilyen kis ér bigyó a körmükben és ha nagyobb darabot vágsz a körméből akkor vérezni fog és fájni fog a malacnak... csinálj kintre egy kiutót és ott koptathatják... nekem is úgy van
2010. aug. 24. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
az állatkereskedésben lehet kapni ilyen kis könyvet ahol mindent leírnak.
2010. aug. 25. 14:34
 6/8 anonim válasza:

Mi ma vettük minden felszerelést az új jövevénynek összesen 10.ezer ft-ot fizettünk+ a malacka

Am minden nap kap enni és friss vizet.

2010. aug. 25. 17:12
 7/8 A kérdező kommentje:
és mennyi időnként kell fürdetni őket, vagy megfésülgetni?mert tegnap azt olvastam naponta 2x kell fésülni őket, ez igaz?
2010. aug. 27. 13:11
 8/8 anonim válasza:
ha hosszűszőrű akkor igen naponta nem árt mert a szőre könnyen összegubancolodik. de szerintem ne vegyél hanem fogadj örökbe nagyon sok tengerimalac van aki gazdi keres .)
2013. júl. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!