Mi baja lehet a nyuszimnak?
Sziasztok!
Tegnap észrevettem, hogy az 1 éves bak nyuszimnak az egyik szemén a pupillája világoskék, a másik viszont fekete(ami normális).
Szokta tépkedni a szőrét, de az magától is hullik neki. Lehet hogy ez a kettő egybejátszik, de lehet hogy csak vedlik.
Nagyon kis virgonc nyuszi, de az utóbbi időben úgy kell életet lehelni sokszor bele.
Mi baja lehet?
(Ma beszélek a dokival is.)
Köszönöm!

Nem tudom, hogy az állatok viselkedésére ez mennyire van kihatással, de mostanában elég erősen változik az időjárás.
A szőr hullása szerintem azért van, mert vedlik.
De mindenképp vidd el dokihoz.

Nem tudom, de ha mar kedvtelen, akkor ott nagy a baj, mert sokaig kepesek rejtegetni a betegseget.
Szemen lehet, hogy van valamilyen halyog, azert mas szinu.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, szerintem is valami van a szemén, mert magától nem változik meg.
Ha odamegy hozzá az ember, akkor 1-2 perc, mire észreveszi, hogy ott vagyok, mert teljesen le van fagyva. Ha érzékeli is az ember jelenlétét, akkor csak néz rám, de semmit nem reagál.
Viszont 1-2 perc után meg már össze vissza ugrál, és örül nekem...
Imádkozom, hogy ne legyen semmi komoly.

Ha Magyarországon laksz, akkor hátha találsz.
Az az igazság, hogy bár sok sima állatorvos is elvállalja a nyuszi kezelését, nem igazán értenek hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy más fajokhoz értenek, ezért a nyuszi sem lehet akadály, aztán meg félrekezelik, rosszabb esetben akaratlanul meg is ölik.
A nyuszihoz egzotikus doki kell, ő tud neki segíteni. Látod, hogy a mostani dokid nem tud neki segíteni, mert akkor nem itt írogatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!