Miket tanítsak meg a nyuszimnak és hogyan hogyan vegyem rá ha nem érdekli a jutalomfalat?
Figyelt kérdés
még nem sikerült2021. febr. 8. 11:09
1/6 kicsibarany válasza:
Mit akarsz neki megtanítani?
2/6 A kérdező kommentje:
Hát pl hogy jöjjön oda hozzám meg hogy üljön le elsőként.
2021. febr. 8. 11:25
3/6 anonim válasza:
Hát, talán nyúlnál is beválik, hogy akkor foglalkozz vele amikor éhes. Etetés idején.
6/6 anonim válasza:
Nekem van egy féléves nyuszim, idejön, tud forogni, körben egy körülöttem stb.
Én mindenre csak kajával tudtam rá venni, de szerintem próbálj meg neki több szénát adni és amikor adod neki a kaját, mondjuk este, akkor próbáld ki, ha éhes, érdekli, akkor tanítás, ha nem, akkor még szerintem túl sok kaját, jutalom falatot adsz neki a semmiért. Akkor adj neki, ha éhes, ha meg nem, akkor meg hagyd, had egyen sok szénát!🐰🐰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!