Ő milyen fajta nyuszi?
2021. máj. 15. 21:19
1/9 anonim válasza:
Én sima házinyuszinak látom. Mekkora a súlya, és milyen idős? Általában ez is segít.
3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondták házinyuszi . 8 hetes most hoztuk el . Csak nekem nem olyan nagy a füle , mint egy házinak.
2021. máj. 15. 21:52
4/9 anonim válasza:
Méretarányosan szerintem elég nagy a füle. Még maga a nyuszi is kicsi, majd mindene nőni fog.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi !
2021. máj. 15. 21:59
6/9 anonim válasza:
#2 A kepfeltoltes. és a /view között ott egy szóköz
www.kepfeltoltes.S/view
A szemléltetés miatt egy S betűt raktam oda.
Azt a szóközt, kell kicserélni "eu"-ra, és akkor megnyitható lesz a kép. Csak az a gond a gyakorival, hogy több képfeltöltős oldal linkjét nem engedélyezi.
7/9 anonim válasza:
Kedves 6os!köszönöm szépen a magyarázatodat! Nagyon rendes vagy,érthetően elmagyaráztad! Nagyon hálás vagyok érte, nem gyakran jön ilyen kedves segítség itt. 2voltam!
Elnézést, hogy elraboltam a válaszoktól helyet!
8/9 anonim válasza:
2es vagyok. Megneztem :)
Ez házi nyuszi. Tényleg picinek tűnik a füle, de a nyulaknal életük vegeig nő(amúgy az embernél is), be fogja majd hozni a lemaradást.
Nagyon cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!