Van olyan fajta nyuszi ami allergiásoknak is jó házi kedvenc?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 16:10
1/4 anonim válasza:
Nekem anno a holland torpenyuszit ajanlottak es a mini rexrol hallottam meg hogy kevesbe vedlik vagy hullatja a szoret.
3/4 anonim válasza:
De minden nyuszi alapvetően nagyon vedlős, szóval allergiásoknak nem ajánlanám.
4/4 anonim válasza:
Iszonyat mennyiségű szőr jön le mindegyik fajtáról vedléskor. A puha, finom aljszőrzet hullik ilyenkor jobban. Én nem vagyok allergiás, de ha pl belemegy a szemembe, én is órákig könnyezek és viszket a szemem.
Ha állatszőr allergiád van, ne vegyél magadhoz nyuszit, mert rövid úton sajnos rá fogsz jönni, hogy nem fog működni a dolog.
Ráadásul sokan nem is az állatszőrre, hanem a szénára vagy a széna valamely összetevőjére allergiásak. Azt meg nem teheted meg, hogy nem adsz neki szénát, hiszen az a főtápláléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!