Budapesten melyik kereskedésekben lehet venni csincsillát?
#2 válaszát támogatom. Sok kereskedésbe beadják a szapik az állatokat. Hallottam olyat, hogy fullra hozzá nem értő ember, rossz körülmények között tartott nimfákat, azt se tudta hogy kell gondozni, de szaporítani akarta őket, csak hogy kereskedésbe adja a kicsiket..
Nézz utána, lehet vannak csincsilla tenyészetek itt vagy a környező országokban. Vagy fogadj örökbe. Sok kereskedesbe nem egészségesek, később sokkal több baj lesz velük, mintha egy egészséges állatot vennél
Podmaniczky U. 47 vadon állatkereskedés.
Itt van alattam,megnéztem neked.Van csincsilla is.
De a West end állatkereskedésben is szokott lenni,ha épp nincs hoznak neked.Földszinten a fordulónál van a Party Ponty.
Wesselényi U. 54 és Balzac utca 18 alatt ritkán,de van.
Örs vezér terénél (25) egy nagy állatkereskedés van ott is van.
Illetve a legtöbb nagy Tescoban is van az AlphaZooban.
Most mondja már meg nekem valaki,hogy miért nem hasznos az a válasz ami segített a kérdezőnek?
Azért mert adtunk címeket és segítettünk?
Ez nem egy rohadt like gomb,hogy akkor nyomd meg a zöldet,ha tetszik valami.
Hasznos és haszontalan válaszok vannak.
Annyira idétlen hely ez a gyakori ilyen szempontból..:D
Tessék, itt el lehet olvasni, milyen sorsra ítélsz állatokat, ha a pénzeddel kereskedést támogatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!